Huis van Alle Talen

Welkom bij het Huis van alle Talen: een veeltalige, multiculturele collectie in combinatie met bijpassende activiteiten. Het wordt een uitwisseling van alle verschillende talen en culturen die Amsterdam rijk is. De collectie vormt de schakel om mensen bij elkaar te brengen en met elkaar de dialoog aan te gaan. Door spontane (inter)culturele interactie en samenwerking ontstaat een uniek en vernieuwend platform om een duurzame bijdrage te leveren aan de ambities van de stad Amsterdam en al haar inwoners. 

The House of all Languages is a unique co-creation concept to build a multilingual collection in combination with matching cultural activities. It is an exchange of stories and characters within the different cultures in Amsterdam. The collection will be the source of investing in cultural diversity and intercultural dialogue.

2 november | opening Huis van alle Talen

kijk voor meer informatie en tickets in de agenda

Ter gelegenheid van de officiële opening van het Huis van alle Talen organiseert de OBA in samenwerking met El Hizjra en het Institut Français des Pays-Bas een bijzonder programma met onder andere de overdracht van de Arabische collectie van El Hizjra aan Het Huis van alle Talen en een interview met de bekende schrijfster Leïla Slimani door literatuurcritica Margot Dijkgraaf.

Dans | Bailar es cosa de libros (6+)

lees meer over de dansvoorstelling in de agenda

Kom dansen met boeken! Met zijn participatieve kinderdansvoorstelling Bailar es cosa de libros / Dansende boeken (6+) moedigt de Spaanse danser Pere Faura kinderen aan om zelf te dansen én te kijken naar dans. Programma in samenwerking met Instituto Cervantes ter gelegenheid van de opening van het Huis van alle Talen op zaterdag 2 november.


Deze partners maken onder andere deel uit van het Huis van alle Talen: