Collectie

Collectie

In de uitgebreide collectie van de OBA is voor iedereen wel iets te vinden, van boek tot dvd, in de vestigingen én online!


Nieuw in de collectie

Tips van de OBA

Ben je op zoek naar een goed boek, een nieuwe serie of film? Bekijk de tips van de OBA. Boekenblogs over persoonlijke favorieten, de beste boeken van prijswinnaars en inspirerende leeslijstjes – je vindt het allemaal op deze pagina!

E-books en luisterboeken

Als lid van de OBA heb je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken uit de landelijke online Bibliotheek. In een paar stappen lees je ze op je smartphone, tablet of e-reader. Vanaf nu doe je dat in de online Bibliotheek-app. Lees alles over deze nieuwe app en probeer hem meteen uit!

Digitale bronnen

databanken

In de OBA maak je gratis gebruik van uiteenlopende digitale bronnen. Ook als je geen lid bent. Ben je wel lid? Dan kan je vaak thuis ook de digitale bronnen raadplegen.

Speciale collecties

speciale collecties

De OBA heeft een aantal bijzondere en unieke collecties. Zo is er de Gerard Reve collectie, de museumcollectie Oude Kinderboeken, IHLIA en de Spinozabibliotheek.

Leesclubs

Leesclubs

Ben je op zoek naar een leesclub bij jou in de buurt? De OBA brengt je graag in contact met andere boekliefhebbers. Ook voor bestaande leesclubs heeft de OBA aanbod.