De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Digitale Bronnen

Binnen de OBA heb je toegang tot digitale informatiebestanden, catalogi, oefenprogramma's en speciale websites. Nu ook via mobiele apparatuur (laptop, tablet, smartphone) via het wifi-netwerk van de OBA en met een lidmaatschap van de OBA in sommige gevallen thuis.

A-Z
De OBA heeft over allerlei onderwerpen databanken en oefenprogramma's aangekocht en links geselecteerd naar betrouwbare websites. Je kunt het gewenste bestand zoeken in een alfabetische lijst. Open de A-Z lijst.

Clusters
Daarnaast kan je ook op onderwerp zoeken. Daarvoor zijn de beschikbare bestanden in de volgende onderwerpsgebieden ingedeeld:

Toegankelijkheid
Binnen de bibliotheek heb je toegang tot alle informatie. Buiten de bibliotheek/thuis log je in op een deel van de beschikbare bestanden. Per bestand wordt aangegeven of dit alleen binnen of ook buiten de bibliotheek beschikbaar is.