Luisterboeken

Even geen tijd of zin om te lezen? Het luisterboek biedt uitkomst, handig voor onderweg, lekker lui op de bank of tijdens het schoonmaken. Leen ze bij de OBA of download ze meteen via de gratis app.

Met de LuisterBieb-app krijg je toegang tot een grote selectie luisterboeken. Je vindt er onder meer titels van Tommy Wieringa, Jan Siebelink en Harry Mulisch. Naast voorgelezen romans, staan er ook interviews, redevoeringen en hoorcolleges in, bijvoorbeeld van Maarten van Rossem, Bas Haring en Herman Pleij.

Ook voor kinderen

Voor kinderen zijn ook interessante titels in de app te vinden. Van Dikkie Dik tot Broederband, voor elke leeftijd staan er luisterboeken klaar. En wat dacht je van Luisteren voor je lijst, handig voor in de bus of op de fiets op weg naar school.

Hoe werkt het?

Interesse in de LuisterBieb? Kijk op de speciale website voor meer informatie. Voor veelgestelde vragen, uitgebreide handleidingen en tutorials over het lenen en beluisteren van luisterboeken kan je hier terecht.

Luisterboek lenen in de OBA

In de vestigingen van de OBA is het ook mogelijk om luisterboeken te lenen. Zoek in de catalogus op de website of vraag een OBA-medewerker waar de luisterboeken te vinden zijn. 

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van de OBA en wil je wel luisterboeken lenen? Meld je dan online aan en kom naar één van de vestigingen van de OBA.