Salonmuziek

De OBA bezit een omvangrijke collectie bladmuziek met Salonmuziek voor diverse bezettingen. De collectie is grotendeels opgebouwd uit schenkingen. Met name de collectie van Huib Matthijssen heeft bijgedragen tot de huidige omvang van ca. 2000 titels. Deze bladmuziek is niet te leen, maar kan wel worden gekopieerd. Vraag ernaar bij het inlichtingenbureau op de 2e etage.

In de zoekmachine van de bibliotheek is de bladmuziek via de titel of de componist te vinden. Type de naam in het zoekvenster, enter, klik vervolgens aan de linkerzijde bij Verfijnen, op bladmuziek. U kunt ook in onze zoekmachine zoeken, maar u kunt ook de collectie opvragen. Type dan in het zoekvenster een letter, bijvoorbeeld ‘a’ of de componistennaam of titel en klik dan, bij verfijningen op Onderwerp op 'Salonmuziek' en er verschijnt een lijst met treffers.

 

Bladmuziek gratis op te vragen uit het OBA-magazijn

Alle bladmuziek die zich in het OBA-magazijn bevindt, kan gratis opgevraagd worden via een online formulier. Lees hier meer over het aanvragen van materialen uit het OBA-magazijn.

Indien materiaal  uit het OBA magazijn aangevraagd wordt via de knop “reserveren” worden hiervoor kosten in rekening gebracht.