Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes prikkelen de zintuigen en nemen je mee in een bijzonder verhaal. En ze zijn ook nog eens leuk. Als OBA-lid heb je toegang tot verschillende websites met voorleesfilmpjes. We hebben de leukste video's voor je op een rij gezet.


De Voorleeshoek

ga naar De Voorleeshoek

In De Voorleeshoek worden grappige, ontroerende en informatieve boeken gratis voorgelezen voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Naast nederlands wordt er in nog zes andere talen voorgelezen. Inloggen kan met je pasnummer (22000) en wachtwoord.

ga naar De Voorleeshoek

Bereslim

Prentenboeken komen tot leven bij Bereslim. Handig voor ouders die zelf even niet willen voorlezen en fijn voor de kinderen! Naast nederlands zijn de filmpjes nog in 3 andere talen beschikbaar. Inloggen kan met je pasnummer (22000) en wachtwoord.

ga naar Bereslim

Digitale voorleestas

De Digitale Voorleestas

Nog meer plezier met de voorleesfilmpjes uit de Voorleeshoek en Bereslim, doe samen zing-, spel- en praatopdrachtjes. Voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Inloggen kan met je pasnummer (22000) en wachtwoord.

ga naar De Digitale Voorleestas

Gratis OBA jeugdlidmaatschap

Wil je e-books en luisterboeken lenen? Of gebruik maken van Bereslim en De Voorleeshoek? Meld dan je kind aan voor het gratis OBA Junior-lidmaatschap.

lees meer over het OBA jeugdlidmaatschap en meld je kind meteen online aan