Alle 27 vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Daluren in de OBA

Gepubliceerd op: 29 september 2020 16:32

Senioren en Amsterdammers met een kwetsbare gezondheid kunnen vanaf nu rustig lenen, lezen en ontmoeten tijdens de daluren in de OBA.

Speciaal voor de bezoekers die tot deze kwetsbare doelgroep behoren, zetten we de daluren op een rijtje. Zo weten zij op welke tijdstippen het rustiger is in de OBA. Bezoekers die niet tot de kwetsbare groep behoren, vragen we hier rekening mee te houden en indien mogelijk op een ander tijdstip te komen. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen kan blijven lezen en lenen. 

Daluren in de OBA

  • OBA Oosterdok:  dinsdag- tot en met vrijdagochtend van 08:00 – 9:30 uur
  • Overige vestigingen: afhankelijk van de openingstijden van de vestiging: dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend 9:30 tot 11:00 uur

Veilig naar de OBA

Vanzelfsprekend blijven de (hygiëne -)maatregelen van kracht, zodat je bezoek aan de OBA voor iedereen zo veilig mogelijk verloopt.