Alliance Française

De Alliance Française is partner van de OBA! De Alliance Française Amsterdam biedt het meest gevarieerde aanbod aan Franse cursussen voor individuele studenten, beroepsbeoefenaren, maar ook voor kinderen; op alle niveaus en  naar ieders behoefte. Alle cursussen zijn geschikt voor een internationaal publiek in Amsterdam.

Zie voor meer informatie: www.afamsterdam.nl

Franse cursussen

De meest populaire cursus Frans van de Alliance Française, voor beginners tot en met gevorderden. 

Certificaten

Wil je je vaardigheden van de Franse taal aantonen?
De DELF/DALF zijn officiele diploma's geleverd door het Franse Ministerie van Onderwijs. 

Conferentie reeks

"Wat is een bibliotheek?" Deze vraag staat centraal in een reeks van drie conferenties in samenwerking met de OBA en onder leiding van Sébastien Marandon.

Cultuur

Als cultureel instituut biedt de Alliance Française gedurende het hele jaar ook allerlei culturele activiteiten aan.

Kindercursussen

De Alliance Française heeft diverse cursussen Frans ontwikkeld die geschikt zijn voor kinderen. Er worden groepen gevormd op basis van leeftijd en niveau. Het doel is om spelenderwijs Frans te leren en/of te verbeteren.

In company cursussen

in company cursussen

De Alliance Française ondersteunt private en publieke instellingen met effectieve en op maat gemaakte programma’s om uw vraag naar Frans onderwijs te vergemakkelijken.

Over Alliance Française

De Alliance Française neemt deel aan culturele uitwisselingen tussen Frankrijk en Nederland en is een gerenommeerde onderwijsinstelling voor de Franse taal.

Lees verder over Alliance Française