Primair onderwijs

Acceptgiro ontvangen?

Tot onze grote spijt is er per ongeluk naar een aantal scholen een acceptgiro voor het OBA lidmaatschap (€ 100,-) verstuurd. Mocht u deze per post ontvangen hebben, dan kunt u de rekening negeren. Dit had niet mogen gebeuren. Onze excuses voor de verwarring.

Naar de OBA

De OBA biedt veel programma's in alle vestigingen gericht op leesplezier en mediawijsheid. Kom met de leerlingen naar de OBA!

Leesplezier op school

mediawijsheid

Leskisten Boek en Film, leskisten rond prentenboeken, materialen rond een bepaald thema? De OBA biedt het allemaal. 

Brave New Learning

Brave New Learning OBA

De conferentie Brave New Learning op 11 en 12 februari 2019 staat geheel in het teken van leren en ontwikkelen in de 21e eeuw.

Leren van de schoolbieb

de schoolbibliotheek van Laterna Magica

Een bibliotheek voor én door leerlingen, kan dat? Bij Laterna Magica op IJburg is het sinds dit jaar realiteit. Op deze basisschool zijn de kinderen echte bibliothecarissen.

Training in maakonderwijs

fellowship Maakplaats 021

Het fellowship-programma van Maakplaats 021 is een unieke training waar leraren en docenten zelf aan de slag gaan met maakonderwijs en 21st century skills.

Inspiratie & advies

leesplezier op school

De OBA biedt training en advies voor leerkrachten en ouders op het gebied van leesplezier en de leesomgeving.                            

Schoolbibliotheek

schoolbibliotheek

De OBA helpt graag bij het opzetten en onderhouden van een volwaardige schoolbibliotheek en biedt hiervoor het webbased beheersysteem V@school aan.

OBA Junior

oba junior

Op de OBA Juniorpagina leest u alles over de leukste boeken, activiteiten en interessante activiteiten die bij de OBA worden georganiseerd.

Maak kennis met OBA School

Nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor leerkrachten. Met nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten (bijv. voor de Kinderboekenweek) en bijscholingsmogelijkheden. 

Tips voor ouders

‘OBA Tips voor ouders’ is een maandelijkse e-mail voor het Primair Onderwijs met OBA-nieuws en tips die interessant zijn voor ouders/verzorgers. Bijvoorbeeld nieuws over activiteiten in de OBA of tips voor leesbevordering.

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen over aanbod educatie OBA

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen via de link hieronder of neem contact op via school@oba.nl

Contact

veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over een product of programma  van de OBA? Of heeft u een andere vraag? Neem contact op via school@oba.nl of bel 020-5230990. Wilt u meer informatie over OBA School? Klik hier.