Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam en de OBA werken nauw samen. Zo vinden veel cursussen, lezingen en workshops in OBA-vestigingen plaats. Een taal leren, een eigen website bouwen of Plato ontmoeten, het kan allemaal in 2018 in OBA Oosterdok, OBA Javaplein en in de voormalige OBA Bos en Lommerplein. 

Talen

talen

Volksuniversiteit Amsterdam heeft 16 talen in huis, van A(rabisch) tot Z(weeds), op elk gewenst niveau.

Dutch-for-non-Dutch

ij

Volksuniversiteit Amsterdam offers a wide range of Dutch courses on every level and trainings for Nt2 state exams I and II. 

Mens & maatschappij

digitaal

De wereld om je heen en in jezelf. Check de cursussen persoonlijke ontwikkeling, filosofie, geschiedenis, natuur en milieu en wetenschap. 

Digitaal

creatief

Een foto bewerken, rekenen met Excel of een website maken zijn maar een paar voorbeelden van de cursussen digitaal. Maak ook kennis met de Maakplaats 021 in de OBA. 

Creatief

creatief

Ontdek waar jouw talenten liggen!  Schrijf je in voor een cursus schilderen of tekenen, een cursus papier scheppen, een cursus fotografie of een cursus handlezen.

Kunst & cultuur

logo

Kunst maakt het leven mooier. Bezoek een lezing, wandel mee en kom meer te weten over architectuur, muziek, taal en literatuur.

Informatiebalie

Het secretariaat van Volksuniversiteit Amsterdam is gevestigd in de OBA-vestiging Javaplein, Javaplein 2. De informatiebalie daar is geopend van maandag t/m vrijdag van 14-16 uur.

naar Volksuniversiteit Amsterdam

Contact

Volksuniversiteit Amsterdam
Tel: (020) 626 16 26
e-mailadres: secretariaat@vua-ams.nl 

Volg ons op Facebook en Twitter