Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam en de OBA werken nauw samen. Zo vinden veel cursussen, workshops en trainingen in OBA-vestigingen plaats. Een taal leren, een cursus filosofie volgen of leren effectief communiceren: het kan allemaal in OBA Oosterdok, OBA Javaplein, OBA Roelof Hartplein en OBA Olympisch Kwartier. Wat ga jij leren dit jaar? 

Talen

talen

Volksuniversiteit Amsterdam heeft 18 talen in huis, van A(rabisch) tot Z(weeds), op elk gewenst niveau.

Dutch-for-non-Dutch

ij

Volksuniversiteit Amsterdam offers a wide range of Dutch courses for every level (A1-C1) and study pace.

Mens & maatschappij

digitaal

De wereld om je heen en in jezelf. Check de cursussen persoonlijke ontwikkeling, filosofie, geschiedenis, natuur en milieu en wetenschap. 

Digitaal

creatief

Een foto bewerken, publiceren met InDesign of een website maken zijn maar een paar voorbeelden van de cursussen digitaal. Maak ook kennis met de cursus programmeren voor volwassenen in samenwerking met maakplaats021.

Creatief

creatief

Ontdek waar jouw talenten liggen! Schrijf je in voor een basiscursus tekenen , een cursus tekenen volgens methode Betty Edwards, een cursus fotografie of een wijncursus.

Kunst & cultuur

logo

Kunst maakt het leven mooier. Bezoek een lezing, wandel mee en kom meer te weten over architectuur, muziek, taal en literatuur.

Informatiebalie

Het secretariaat van Volksuniversiteit Amsterdam is gevestigd in de OBA-vestiging Javaplein, Javaplein 2. De informatiebalie daar is geopend van maandag t/m vrijdag van 14-16 uur.

naar Volksuniversiteit Amsterdam

Contact

Volksuniversiteit Amsterdam
Tel: (020) 626 16 26
e-mailadres: secretariaat@vua-ams.nl 

Volg ons op Facebook en Instagram