VVE

BoekStart

BoekStart

De OBA biedt verschillende trainingen en advies aan voor pedagogisch medewerkers op het gebied van voorlezen en het vergroten van ouderberokkenheid.

Leesplezier in de OBA

leesplezier in de OBA

Voorlezen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en geeft veel plezier. Kom met de groep naar de OBA voor een interactief voorleesprogramma.

Leesplezier op de groep

wisselcollectie

Samen lezen op de groep aan de hand van een thema? De boekenkasten op de groep vullen met de mooiste en nieuwste prentenboeken? Wij helpen u graag verder.

Nationale Voorleesdagen

Ieder jaar worden de Nationale Voorleesdagen georganiseerd. De OBA biedt activiteiten en workshops aan die aansluiten op het Prentenboek van het Jaar.

Inspiratie & advies

Op zoek naar inspiratie, een leuk nieuw prentenboek of tips voor het voorlezen? De OBA heeft een aantal handige sites en apps voor je verzameld.

Voor de allerkleinsten

De OBA heeft óók voor de allerkleinsten lezers een speciale pagina. Hier staat onder meer informatie over voorlezen en activiteiten voor kinderen van 0 tot 6 jaar.

Lid worden als organisatie

Wilt u als educatieve instelling gebruik maken van het aanbod van de OBA? Dan is het aan te bevelen lid te worden van de OBA. U kunt dan onder meer het hele jaar gratis materialen lenen en ontvangt korting op een groot aantal educatieve producten van de OBA.

lees meer over de voordelen van een OBA-lidmaatschap