Fringe Festival x OBA

Amsterdam Fringe festival X OBA

Van 3 t/m 13 september vindt Amsterdam Fringe Festival in real life plaats: een showcasefestival voor nieuw, jong en ongetemd talent dat nog niet op de mainstream podia te zien is. Elf dagen lang theater, dans, muziek, performance en experiment in de kleine theaters en op onverwachte plekken door heel Amsterdam. Op gepaste afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM, maar net zo ‘fringe’ als anders. 

Ook in OBA Oosterdok, OBA De Hallen en OBA CC Amstel zijn Fringe-voorstellingen te zien, neem een kijkje in onze agenda!

De man die per ongeluk...

de man die per ongeluk

'De Man Die Per Ongeluk Het Grote Verdriet Had Ingeslikt' is een verhaal over: Een Man, De Chaos, Het Grote Verdriet, De Duif, Het Meisje en andere dingen...

Weg

lees verder over fringe voorstelling weg

In een wereld die steeds virtueler en afstandelijker wordt, wil Danielle van Vree de noodzaak van het contact met de ander, als spiegel van jezelf, voelbaar maken.

Bloody Marie

bloody marie voorstelling

'Bloody Marie' is een multiculturele comedy om het wereldwijde taboe op menstruatie te doorbreken. Verbindend, humoristisch, origineel én met pit.

In Lak'ech

In Lak'ech voorstelling Fringe

Hedendaagse danssolo met live vocals. In Lak’ech is een gezegde uit de Maya-cultuur en betekent ook wel: ik ben een andere jij. Niks bestaat zonder de relatie tot de ander. 

Talking Songs

talking songs voorstellling Fringe

In hun eigenzinnige muzikaliteit opent King Sisters het schemergebied tussen binnen en buitenwereld; wat deel je wel en wat niet? 

Nagenieten

nagenieten voorstelling Fringe

Dé theatervoorstelling over ouderdom, samenzijn en de liefde. Maskertheater voor iedereen vanaf 6 jaar. Met de stemmen van Trudy Labij en Wieteke van Dort.

Mind the Body

Mind the body voorstelling Fringe

Fysieke voorstelling over de wonderlijke wereld van het hoofd en het lichaam. Anton van der Sluis zoekt de grenzen op van waar het lichaam eindigt en het hoofd begint.

Body as a Weapon

body as a weapon Fringe Voorstelling

Een solo dans-étude geïnspireerd door Spartakiada; grootse eenheidsparades die tussen de jaren ’50 en jaren ’80 in Tsjecho-Slowakije beoefend werden. 

Fear of the Falling Memory

fear of the falling memory voorstellling Fringe

Fysieke theaterperformance (16+) van Mohamed El-Deep. Over verdwijnende herinneringen, verwarde relaties en een vervormd zelfbeeld.