Openbare Bibliotheek Amsterdam

Maak kennis met verhalen in vele vormen. In jouw OBA vind je boeken om mee weg te kruipen, een theatervoorstelling waar je stil van wordt en voorleesuurtjes waar je niet over uitgepraat raakt. En dat niet alleen. Het OBA-lidmaatschap is er voor iedereen. Ontdek ons grote aanbod en kom langs in een van onze 28 vestigingen.

Onze nieuwste aanwinsten

Nieuws

lees meer nieuws van de OBA

Agendatips

Binnenkort in de OBA

OBA Linnaeus Live – Suzanna Jansen

Linnaeus Live | Suzanna Jansen

Bij het programma Schrijvers en Soep interviewt Maaike Bergstra deze keer Suzanna Jansen. Als vervolg op het succesvolle “het Pauperparadijs” schreef zij in haar nieuwe roman “de Omwenteling” het vervolg op het verhaal van haar familie. Centraal staat de ontwikkeling van de positie van de vrouw van 1922 tot 2022 aan de hand van haar moeder, haar oudere zus en haarzelf. 

OBA Linnaeus Live in samenwerking met Schrijvers uit Oost en Linnaeus Boekhandel verzorgt regelmatig inspirerende literaire bijeenkomsten in OBA Linneaus. Er wordt gratis een hartverwarmende soep geserveerd.

📅  Donderdag 30 maart 
📍  OBA Linneaus | Linnaeusstraat 44 | 1092 CL Amsterdam
⏰  19.00 tot 20.15 uur
🎫  Toegang gratis | Aanmelden vereist

Schrijf je gratis in

Urban Dance | La Luna & Mea Luna

Cinema Literair a Clockwork Orange

Stichting JAM | Amsterdam Urban Dance Company biedt jonge dansers de kans hun danscarrière op te starten en uit te bouwen. Op 13 en 14 april zijn de Mini's van de eindexamenstudenten PACT+DANS in het OBA Theater te zien. 

Na afloop is de bar in de Theaterfoyer geopend. 

📅  13 en 14 april 2023 
⏰  20:00 uur tot 22.00 uur
📍  OBA Oosterdok - Theater op de 7e etage
🎫  Toegang gratis | aanmelden vereist

Kaarten bestellen

Blijf op de hoogte van nieuws, activiteiten en aanbod van de OBA

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en blijf op de hoogte van nieuws en leuke activiteiten in Amsterdam.

meld je aan