Jeugd

Jeugd & jongeren

Bij de OBA is voor alle kinderen van Amsterdam iets te doen, van Boekstart activiteiten voor de allerkleinsten tot hulp bij leren lezen en codeer workshops. Onder de naam OBA School biedt de OBA programma’s, producten en diensten aan voor kinderdagverblijven, voorscholen en andere educatieve instellingen. Er valt een heleboel te ontdekken!


0-6 jaar

0-6 jaar

Hier lees je meer over voorlezen, BoekStart-activiteiten voor baby’s, peuters en (digitale) prentenboeken. En haal een gratis BoekStartkoffertje op voor je kindje tot 18 maanden!

6-12 jaar

6-12 jaar

Wil je kind mooie boeken lezen, gaan ze voor school aan de slag of wil je samen nieuwe dingen leren? Hier vind je informatie die voor jou handig is.

12+

12+

Op deze pagina vind je informatie over lezen voor de lijst en leren en studeren voor jongeren bij de OBA. Wist je dat de OBA ook activiteiten en workshops organiseert? 


Gratis jeugdlidmaatschap

Kinderen en jongeren tot 19 jaar lenen bij de OBA gratis en boetevrij.

bekijk hier alle voordelen en meld je meteen online aan

Maak je eigen leeslijstje op obajunior.nl

Ben je op zoek naar een goed boek, informatie voor een spreekbeurt of heb je zin om filmpjes te kijken? Ga dan naar obajunior.nl, een website van de OBA speciaal voor kinderen.

ga naar obajunior.nl


Blijf op de hoogte van activiteiten en aanbod voor kinderen

Ontvang een aantal keer per jaar leestips, nieuws en de leukste activiteiten voor kinderen van de OBA in je inbox. We houden je graag op de hoogte!