Alle 27 vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Jeugd

Jeugd & jongeren

Bij de OBA is voor alle kinderen van Amsterdam iets te doen, van Boekstart activiteiten voor de allerkleinsten tot hulp bij leren lezen en codeer workshops. Er valt een heleboel te ontdekken!

Onder de naam OBA School biedt de OBA programma’s, producten en diensten aan voor kinderdagverblijven, voorscholen en andere educatieve instellingen. 

Jeugdactiviteiten

Ben je op zoek naar activiteiten voor kinderen in Amsterdam? Neem eens een kijkje in de online agenda van de OBA.


leuke nieuwe boeken om te lenen

bekijk de volledige collectie voor jeugd op obajunior.nl

0-6 jaar

0-6 jaar

Hier lees je meer over voorlezen, BoekStart-activiteiten voor baby’s, peuters en (digitale) prentenboeken. En haal een gratis BoekStartkoffertje op voor je kindje tot 18 maanden!

6-12 jaar

6-12 jaar

Wil je kind mooie boeken lezen, gaan ze voor school aan de slag of wil je samen nieuwe dingen leren? Hier vind je informatie die voor jou handig is.

12+

12+

Op deze pagina vind je informatie over lezen voor de lijst en leren en studeren voor jongeren bij de OBA. Wist je dat de OBA ook activiteiten en workshops organiseert? 

Maak je eigen leeslijstje op obajunior.nl

Ben je op zoek naar een goed boek, informatie voor een spreekbeurt of heb je zin om filmpjes te kijken? Ga dan naar obajunior.nl, een website van de OBA speciaal voor kinderen.

ga naar obajunior.nl


Blijf op de hoogte van activiteiten en aanbod voor kinderen

Ontvang 2 tot 5 keer per jaar tips voor uitjes met kinderen in de OBA en andere jeugdtheaters (Theater De Krakeling, DeLaMar theater, Internationaal Theater Amsterdam, Podium Mozaïek en Theater de Meervaart).