Allerkleinsten 0-6 jaar

Allerkleinsten 0-6 jaar

Welkom op de pagina voor de allerkleinste lezers. Hier lees je meer over leuke activiteiten in de stad, voorlezen, BoekStart voor baby’s en peuters en (digitale) prentenboeken.


De nieuwste voorleesboekjes voor de allerkleinsten

Gratis BoekStart-koffertje

BoekStart

Wist je dat het jeugdlidmaatschap van de OBA gratis is? Onder de 18 maanden ontvangt je kind ook nog een mooi BoekStart-koffertje met boekjes.

6 voorleestips voor ouders

bekijk de zes voorleestips voor ouders

Kinderen vinden het vaak heel fijn om samen in een boekje te lezen. Experts van de OBA hebben 6 tips op een rijtje gezet om het meeste uit deze speciale momenten te halen.

Hulp van de VoorleesExpress

VoorleesExpress

Heeft jouw zoon of dochter een taalachterstand? Vind je het zelf moeilijk om je kind te helpen met taal? Dan kan een vrijwilliger van de VoorleesExpress misschien helpen.

Top 10 | Prentenboeken e-books

E-books & luisterboeken

leen e-books en luisterboeken via de online Bibliotheek-app

Wist je dat je als lid van de OBA ook voor jonge kinderen e-books en luisterboeken kunt lenen? Hartstikke handig, je hoeft er niet eens de deur voor uit. 

Online prentenboeken

bekijk digitale prentenboeken via Bereslim

Prentenboeken komen tot leven bij Bereslim. Leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Inloggen kan met je pasnummer (22000) en geboortedatum (ddmmjjjj).

De Voorleeshoek

Bekijk voorleesfilmpjes via De Voorleeshoek

In De Voorleeshoek worden allerlei soorten boeken voorgelezen voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Leuk voor de allerkleinsten, maar ook voor broertjes of zusjes.