Jeugdtheater

Beleef de allerbeste jeugdtheatervoorstellingen in de OBA. Cultureel seizoen 2017-2018.

F*ck the police (14+)

1 december 2017

Een voorstelling over etnisch profileren en keiharde keuzes. Zes Nederlanders met verschillende achtergronden vertellen over het leven in de grote stad.

Twinkel twinkel (3+)

28 december 2017 

Jeugdtheatermix met kleinkunst, pop en jazz voor de allerkleinsten en het hele gezin. Geïnspireerd door het prentenboek De herdertjes lagen bij nachte van Ageeth de Haan (tekst) en Noelle Smit (illustraties). 

Toen mijn vader... (7+)

3 januari 2018

Een ontroerende verteltheatervoorstelling door Joke van Leeuwen onder muzikale begeleiding van Caroline Deutman (vleugel) en Anne Korff de Gidts (cello). Voor iedereen vanaf 7 jaar.

De zingende harp | De nacht wacht (3+)

6, 7, 20 januari en 3 februari 2018

Anne is bang om te gaan slapen. Ze zit op bed en speelt harp. Lukt het Caroline en Gunga om Anne haar angst los te laten en zich op de muziek te laten meedrijven naar dromenland?

Dummie de Mummie (6+)

26 januari 2018

Stel je voor. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk...

De waanzinnige boomhut (5+)

21 mei 2018

Meneer Monster in samenwerking met CDP Theatre Producers presenteren een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij gelijk het boek.