Darryl is de kinderdirecteur 2018!

In 2018 was Darryl Amankwah de OBA Kinderdirecteur. Op deze pagina vind je alles over Darryl’s jaar. In 2019 heeft Lucy Ibrahim hem opgevolgd. Bekijk haar avonturen hier.

nieuws | Darryl in een instructiefilm

Darryl is de hoofdrolspeler in een instructiefilm voor de basisschool over zoeken naar informatie en werkstukken maken. De eerste opnamedag vond plaats in het Rijksmuseum in Amsterdam. 

nieuws | Eurochild conferentie 2018 in Kroatië

Darryl heeft samen met Tijmen als reporter voor Child Press meegedaan met de Eurochild conferentie in Kroatië. Prinses Laurentien opende de conferentie. Natuurlijk kwam hij haar tegen in het vliegtuig en heeft hij haar ook geïnterviewd.

nieuws | Lees Darryl's blog

darryl

Darryl schreef alweer zijn derde blog!

Nieuws | Darryl op het NOS Jeugdjournaal

Darryl was op 3 oktober, samen met OBA Onderzoekers Fedde en Manal, bij het Kinderboekenbal in de Stadsschouwburg. Darryl en Fedde werden geïnterviewd voor een item van het NOS Jeugdjournaal.

Nieuws | Darryl op de radio

Darryl was, samen met Roeline Schep van OBA Bijlmerplein, woensdag 13 juni bij Radio Mart in de Bijlmer voor opnames.

Plog | Bekijk Darryl's plog

Wat er eerder gebeurde...

Darryl heeft een hele drukke baan! Neem een kijkje in zijn archief voor meer filmjes, foto's en teksten. 

Darryl over cultuureducatie

Ieder jaar spreekt een prominent iemand uit de wereld van kunst en cultuur zich op uitnodiging van Mocca uit over cultuureducatie tijdens de Staat van Cultuureducatie. Darryl is daar één van!

De Staat van Cultuureducatie is onderdeel van de Maand van de Cultuureducatie die Mocca jaarlijks in april organiseert. www.cultuureducatieinamsterdam.nl
www.mocca-amsterdam.nl

Vraag Darryl om hulp!

Heb jij een vraag voor onze kinderdirecteur? Of een goed idee voor de OBA-vestiging bij jou in de buurt? Stuur Darryl een mailtje. Hij geeft antwoord en denkt graag met je mee! 

nieuws | Het laatste salaris

Darryl: 'Dit is alweer mijn laatste salaris. Ik hoop dat jullie het allemaal hebben gevolgd en dat jullie ook zin kregen om deze boeken te gaan lezen. Ik wens jullie allemaal veel leesplezier in 2019!'

Darryl kiest altijd een mooi boek uit bij De Nieuwe Boekhandel van Monique Burger.

Ben jij ook nieuwsgierig naar het nieuwe boek van Darryl? Je kunt De schattenjagers van James Patterson lenen bij de OBA.