Kinderboekenweek 2017

Kinderboekenweek 2017

Van 4 tot 15 oktober 2017 kun je komen griezelen in de OBA, het thema is dit jaar namelijk ‘Gruwelijk eng!’. Houd deze pagina in de gaten voor alle griezelige activiteiten.

Griezelige stempels

griezelstempels

Zaterdag 14 oktober geeft Gertie Jaquet een workshop griezelstempels maken in OBA De Hallen. Lekker stempelen en griezelen dus.

Graaf Rucola

graaf rucola

Tegenover het huis van Meneer B. staat een oud kasteel. Sinds kort woont er een vreemde nieuwe buurman en er klinkt ’s nachts vreemde muziek...

Gruwelijke sprookjes

kinderboekenweek 2017

Kom tijdens de Kinderboekenweek naar de griezelige jeugdtheatervoorstelling Gruwelijke sprookjes, gebaseerd op het boek Gruwelijke rijmen van Roald Dahl. 

Griezelig tasje cadeau

Doe je mee aan het Grote Griezelspel? Dan ontvang je een leuk OBA-rugzakje cadeau. Wel even kijken of er geen enge spinnen in zitten...

 

Video: Gruwelijk eng

NS Kinderboekenruil

Op de laatste dag van de Kinderboekenweek, zondag 15 oktober, is het weer tijd voor de NS Kinderboekenruil. Kom tussen 10.00 en 16.00 uur naar Amsterdam Centraal en ruil je uitgelezen boek gratis in voor een ander mooi nieuw en misschien wel eng boek! Ook wordt er voorgelezen door echte schrijvers en OBA-medewerkers.