Kinderboekenweek 2017

Kinderboekenweek 2017

Van 4 tot 15 oktober 2017 kun je komen griezelen in de OBA, het thema is dit jaar namelijk ‘Gruwelijk eng!’. Houd deze pagina in de gaten voor alle griezelige activiteiten.

Opening

twee meisjes met heksenhoedje

Kom je ook griezelen in OBA Slotermeer? Het wordt lekker eng! De OBA en Voorleesexpress Amsterdam organiseren samen een activiteitenmiddag vol leuke opdrachten en spelletjes met als thema ‘Gruwelijk eng’.

Jeugdtheater

theatergroep

Muziektheater met heksen, spoken, vreemde schepsels en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Absurd, grillig en humoristisch. Vanaf 5 jaar.

Gruwelijke Sprookjes

kinderboekenweek 2017

Kom tijdens de Kinderboekenweek naar de griezelige jeugdtheatervoorstelling 'Gruwelijke sprookjes'. Gespeeld door het promoteam van de jeugdtheaterschool TIJ en gebaseerd op het boek Gruwelijke rijmen van Roald Dahl. 

Griezelig tasje cadeau

Doe je mee aan het Grote Griezelspel? Dan ontvang je een leuk OBA-rugzakje cadeau. Wel even kijken of er geen enge spinnen in zitten…

Binnenkort staat hier wanneer het Grote Griezelspel plaatsvindt!

Video: Gruwelijk eng

NS Kinderboekenruil

Op de laatste dag van de Kinderboekenweek, zondag 15 oktober, is het weer tijd voor de NS Kinderboekenruil. Kom tussen 10.00 en 16.00 uur naar Amsterdam Centraal en ruil je uitgelezen boek gratis in voor een ander mooi nieuw en misschien wel eng boek! Ook wordt er voorgelezen door echte schrijvers en OBA-medewerkers.