Kinderboekenweek 2018

Van 3 tot en met 14 oktober is het Kinderboekenweek met dit jaar als thema: ‘Vriendschap, kom erbij!’ Vier de Kinderboekenweek ook in de OBA, met feestelijke openingen, een boekpresentatie, theater en meer. Bekijk in de agenda wat er allemaal in welke vestiging te doen is.

top 10 | Kinderboeken

kinderboekenweek 2018

De Griffeljury bekroont ieder jaar de beste kinderboeken met Zilveren Griffels en Penselen. In deze top 10 vind je een mooie selectie voor kinderen vanaf 6 jaar.

Speel Codewoord

codewoord

Stuur het goede codewoord in en maak kans op één van de drie vriendenboeken. Succes!

Vogel & Schaap | Fortin

 

Curt Fortin komt dit keer met een verhaal over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen.

Club van Loet (4-8 jaar)

club van loet

Ruth speelt op haar (eigen)wijze, interactieve en muzikale manier het nieuwsgierige meisje Loet. Gebaseerd op het boek 'Mag ik meedoen?' van John Kelly en Steph Laberis. 

Het Muizenhuis (3+)

muizenhuisvoorstelling

In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven.

Penvrienden (8+)

gedicht op boom

Kinderboekenschrijvers Ymkje Swart en Saskia van der Wiel geven tips en trucs om fantasierijke gedichten te maken over alle vriendschappen in je leven. 

Wist je dat....

De OBA hard op zoek is naar een nieuwe Kinderdirecteur? Dus ben jij 9, 10 of 11 jaar oud en heb je grootse plannen voor de OBA? Lees dan snel verder!

lees verder over Kinderdirecteur worden