Ontmoet onze eerste kinderdirecteur!

Op woensdag 11 januari is Dominique van Hoof gepresenteerd als de eerste OBA kinderdirecteur in het OBA Theater. Het was één groot feest met jazzy deuntjes, gave hip hoppers, een reuzetaart en kinderchampagne! Heb je het feest gemist? Bekijk dan onderaan deze pagina de foto's. 

Boekentips van Do

Vraag om hulp!

Heb jij een vraag voor onze kinderdirecteur? Of een goed idee voor de OBA-vestiging bij jou in de buurt? Mail dan naar Dominique, onze kinderdirecteur. Zij geeft antwoord en denkt met jou mee! 

De kleine lettertjes

Lees hier alle ins en outs over de uitslag, onkosten, werkzaamheden en meer.

Bekijk hier de sollicitatievideo

Lees Dominique's blog!

do en martin

Stilzitten is er niet meer bij als je kinderdirecteur van de OBA bent. Dominique’s agenda stond de afgelopen maanden vol met leuke dingen! Lees (en tel) maar mee!

nieuws: Het vijfde salaris

kinderdirecteur en boek

Dominique heeft deze maand haar salaris cadeau gedaan aan haar broertje Reinier. Hij heeft het boek Schattenjagers, het geheim van de verboden stad van James Patterson gekozen omdat hij het een lekker dik en spannend boek vond.

De foto's van het feest!

instagram @obamsterdam

De OBA heeft een kinderdirecteur gevonden!

De OBA heeft bijna 100.000 jeugdleden. Het is hoog tijd om van deze kinderen te horen wat zij van de OBA willen. Daarom is de OBA op zoek gegaan naar een kinderdirecteur! De kinderdirecteur vergadert met de directeur, bedenkt de leukste jeugdactiviteiten, blogt of vlogt op de OBA-website en nog heel veel meer…

Bekijk de benoeming

lees de speech van Dominique

Dominique gaf een mooie toespraak nadat bekend werd dat zij de kinderdirecteur is geworden. Daarin vertelde ze dat alle jeugdleden voortaan boetevrij kunnen lenen. 

Wat krijgt de kinderdirecteur?

  • Een ervaring om nooit te vergeten (die ook nog eens super goed op je CV staat).
  • Vier je verjaardags(slaap)feestje met taart, limonade en een voorstelling in de OBA.
  • Een VIP-rondleiding met de hele klas door de Centrale OBA (je komt op spannende plekken waar anderen nooit komen).
  • Als OBA-lid kan je gratis boeken lenen. Maar een boek krijgen is altijd extra speciaal. Naast OBA Bos en Lommer zit De Nieuwe Boekhandel, waarmee we graag samenwerken. De kinderdirecteur mag hier in 2017 iedere maand een kinderboek uitzoeken (en natuurlijk houden!).