Meivakantie

Meivakantie in de OBA

Meivakantie? Tijd om naar de OBA te gaan! Want daar zie je de beste voorstellingen, maak je de mooiste kunstwerken en bouw je gewoon zelf een robot! 

Ja hè by Nedda Sou (8-13 jaar)

29 april
Geboeid door de bijzonder openhartige verhalen van haar kids bedacht choreograaf en coach Nedda Sou ‘JA HÈ?’ Een jeugdvoorstelling over kracht, groei en zelfstandigheid in de vorm van urban dance en spoken word. 

Prins Ivan en de Vuurvogel (4-6 jaar)

1 mei
Try-out van sprookjeskindervoorstelling. Prins Ivan droomt ‘s nachts als kleine jongen over een prachtige prinses, die hij heel graag zou willen ontmoeten. Daarom wil hij de wijde wereld in...

Kinderkunstworkshop (8+)

1, 4, 7, 9, 10, 11, 12 mei en 13 juni
In deze kinderkunstworkshop ontdek je samen met Ceciel de Bie en Reinoud Leenen jouw eigen kunststreken, gebaseerd op hun boek: Ontdek jouw eigen kunststreken! Met 7 Hollandse meesters

Mini & Me | Boek en yoga (2,5 - 6 jaar)

3 mei
Deze workshop van Laura's Little Lotus biedt een speciaal moment waarin ouders of verzorgers met hun kind samen yoga kunnen ontdekken. De les heeft een fijne afwisseling van beweging, liedjes en ontspanning.

Alfred J. Kwak | Zo vrolijk (4+)

6 mei
Zo vrolijk met Alfred Jodocus Kwak is een muzikale hervertelling van een oeroud sprookje. Het gaat erover dat als het in je leven lastig is, je dat met elkaar makkelijker kunt oplossen dan in je ‘eendje’.

Kinderakademie | Fossiel maken (6+)

6 mei 
Als onderzoeker breng jij de nieuwe dierenwereld in kaart. Je maakt je eigen fossiel in klei en gips. Een uitgestorven soort wordt nieuw leven ingeblazen door jou!

Maakplaats 021

maakplaats

Leren programmeren, een eigen knuffelbeest maken, op onderzoek uit in je eigen buurt... Maakplaats 021 is een speelkamer in de OBA waar jongens en meisjes uit de buurt hun creativiteit en digitale vaardigheden kunnen ontplooien. Er zijn maakplaatsen in de volgende OBA-vestigingen: OBA Waterlandplein, OBA Reigersbos, OBA Slotermeer en de Centrale OBA. 

OBA Junior

oba junio

Op OBAjunior.nl kun je heel makkelijk boeken zoeken, je favorieten opslaan op een eigen leeslijstje en informatie voor je werkstuk of spreekbeurt zoeken. Handig!

Foto kinderworkshop: Reinoud Leenen