Meivakantie

Wat is er te doen tijdens de meivakantie?

De meivakantie komt eraan! Weet jij al wat je gaat doen? Kom langs voor de leukste activiteiten in Amsterdam, leen een familiefilm, (voorlees)boek, speel een game, leer schilderen of ga naar een muzikale theatervoorstelling. Tijdens de meivakantie is er van alles te doen bij de OBA, voor jong en oud. Bekijk hier alle tips.

Theater: TimTim (2-6 jaar)

Vind jij Buurman & Buurman ook zo leuk? Kom dan naar deze voorstelling over de surrealistische reis van twee timmermannen.

bestel kaarten voor TimTim

Ontdek je kunststreken! (7+)

Ontdek je kunststreken! (4+)

Schilder Rembrandt en word een tovenaar van het licht! In deze kinderkunstworkshop ontdek je samen met Ceciel de Bie en Reinoud Leenen jouw eigen kunststreken.

Voorlezen op een megagroot bed

Trek je gezelligste pyjama aan, neem je teddybeer mee en plof neer op het grootste bed dat je ooit hebt gezien, tijdens De Grote Rebelse Voorleesestafette!

Snel afgeleid?

OBA StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een lokaal in OBA Oosterdok. Voorin zit de Studybob van de OBA, die streng toezicht houdt. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven.

lees verder over OBA StudyShare

Voorlezen

Voorlezen in de meivakantie

In diverse OBA-vestigingen wordt voorgelezen aan de allerkleinsten én iets oudere kinderen. Ontdek nieuwe boeken en ontmoet andere ouders en kinderen. 

OBA 100 jaar!

OBA 100 jaar!

Dit jubileum vieren we met 100 dagen feest, in de hele stad! Een karavaan met gratis muziek-, theater, taal- en jeugdactiviteiten trekt langs alle 27 OBA-vestigingen.

OBA Junior

OBA junior

Op OBAjunior.nl kun je heel makkelijk boeken zoeken, je favorieten opslaan op een eigen leeslijstje en informatie voor je werkstuk of spreekbeurt zoeken. Handig!