OBA Kinderdirecteur 2019

OBA Kinderdirecteur 2019

Lucy is de OBA Kinderdirecteur

De OBA heeft uit 16 kandidaten een OBA Kinderdirecteur 2019 gekozen: de 11-jarige Lucy Ibrahim uit Amsterdam-Noord. Lees en bekijk op deze pagina alles over haar avonturen.

Voorleesontbijt

Lucy de OBA Kinderdirecteur mocht tijdens het Voorleesontbijt voorlezen uit het Prentenboek van het Jaar: 'Een huis voor Harry'.

Lucy mocht voorlezen uit het Prentenboek van het Jaar, Een huis voor Harry. Zij deed dit in OBA Waterlandplein, extra leuk want ze woont zelf dicht bij deze vestiging!

Uitreiking met prinses Laurentien

Uitreiking Doeboek met prins Laurentien.

In februari 2019 bestaat de OBA maar liefst 100 jaar. Als cadeautje krijgen alle basisschoolkinderen in Amsterdam en omgeving het OBA 100 Doeboek. Lucy mocht de eerste exemplaren uitdelen, samen met prinses Laurentien!

Vraag de kinderdirecteur om hulp!

Heb jij een vraag voor onze kinderdirecteur? Of een goed idee voor de OBA-vestiging bij jou in de buurt? Stuur Lucy een mailtje. Zij geeft antwoord en denkt graag met je mee! Stuur meteen een mailtje naar Lucy.

Salaris

Het was weer een nieuw salarismoment voor Lucy in de Kinderboekwinkel! Ze koos een boek voor april en eentje voor mei: Droomopa van Dolf Verroen en Schuilplaats van Marike Goslinga.

De nieuwe manager van de kinderboekwinkel pakte de boeken in voor Lucy en Kirsten, die genomineerd was voor boekverkoper van het jaar, hielp met het uitzoeken van een mooi boek dat past bij Lucy. Waarvoor dank!

Wat er in 2018 gebeurde

darryl

Darryl was in 2018 de OBA Kinderdirecteur. Bekijk hier wat hij beleefde.

Foto’s: Jimena Gauna