OBA Zomertheatertoer

Zomerstop? Niet in de OBA! Tijdens de zomermaanden kunnen kinderen en hun ouders door de hele stad genieten van jeugdtheater in diverse OBA-vestigingen. 

De Paraplu (4+)

paraplu

Een muziektheatervoorstelling gebaseerd op De Paraplu van Ingrid & Dieter Schubert. Op een herfstdag stuit het zwarte hondje Quibus op een vreemd object. Terwijl hij het aan een onderzoek onderwerpt, blaast het zich ineens zo op, dat Quibus hoog het luchtruim ingetrokken wordt. En vanaf dat moment is alles anders, want met de rode Paraplu beland je in de vreemdste avonturen… 

Fiep heeft haast (2+)

fiep voorstelling

Fiep heeft haast is een beeldende, muzikale voorstelling over haast, het verkeer en tijd nemen om iets werkelijk te zien. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid. Deze voorstelling wordt als try-out gespeeld in diverse OBA-vestigingen, waarna hij op 22 september officieel in première gaat in het OBA Theater in OBA Oosterdok.

Schaap wil vliegen (3+)

voorstelling schaap

Curt Fortin neemt de zaal mee in de belevingswereld van Schaap, die beste vrienden is met Vogel. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen. Zo komt Schaap, die zich vaak van geen kwaad bewust is, regelmatig in bizarre situaties terecht. Gelukkig is Vogel er om Schaap een handje te helpen.
 

Gratis OBA-lidmaatschap én korting

Iedereen tot en met 18 jaar is gratis lid bij de OBA. Het gratis OBA Junior-lidmaatschap biedt toegang tot boetevrij lenen en geeft een korting van 50% op bijna alle jeugdactiviteiten waaronder jeugdtheater. Lid worden kan eenvoudig in een OBA-vestiging en via www.oba.nl/lidworden.

word lid