Voorjaarsvakantie 2018

De voorjaarsvakantie vier je in de OBA!

Maakplaats (8+)

meijse

Diverse dagen en tijden, zie agenda.

Leren coderen, je eigen robot bouwen, 3D printen of een fantasiebeest maken? Het kan allemaal in Maakplaats 021, de leukste plek om zelf aan de slag te gaan!

Prentenboekjesfestival

prentenboekjesfestival

1 maart 2018

Tijdens het Prentenboekjesfestival komen je favoriete prentenboekjes tot leven! Bezoek de school van Aadje Piraatje of het kasteel van Ridder Florian. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

De GVR (6+)

gvr

4 maart 2018

Ila van der Pouw speelt met poppentheater Roald Dahl's De Grote Vriendelijke Reus. Maak mee hoe de GVR de kleine Sofie meeneemt naar zijn magische grot waar duizenden dromen in glazen potjes wachten... 

Rappende voorlezer

rapper

2 maart

Kiddo Cee brengt geïmproviseerde voorleesrapkunsten op stoere Hiphopbeats met sprookjes uit Roodkapje was een Toffe meid naar OBA Cinétol en Bijlmerplein. Maak je klaar voor een swingende party voor groot en klein!

Kinderakademie (7+)

kunstwerk

25 februari

Bouw een bijzonder bouwwerkje! Gebruik allerlei dagelijkse voorwerpen en materialen en laat je inspireren door de kunstenaarsvoorbeelden. Hoe zou jij je eigen droomhuis willen bouwen? 

Lenen wat je wilt

griezelige boeken

Kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis lid van de OBA en lenen boetevrij! Dus kom in de vakantie naar een OBA-vestiging en leen de beste films, boeken en tijdschriften.

Op OBA.nl/leestips staan heel veel lijstjes met de beste boeken voor jong en oud.