Voorjaarsvakantie

Wat is er te doen tijdens de voorjaarsvakantie?

De voorjaarsvakantie komt eraan! Weet jij al wat je gaat doen? Kom langs voor de leukste activiteiten in Amsterdam, leen een familiefilm, (voorlees)boek, speel een game of ga naar een jeugdtheatervoorstelling. Tijdens de voorjaarsvakantie is er van alles te doen bij de OBA, voor jong en oud. Bekijk hier alle tips.

Naar de volledige agenda.

Dikkie Dik & Ik (2+)

20 februari

Twee acteurs brengen met veel slapstick, humor en digitale projecties de wereld van Dikkie Dik tot leven. 

Noumi, zusje zeven (5+)

17 februari

Een muzikale voorstelling over het buitenbeentje van de familie en de zoektocht naar je eigen plek. 

Zus van Mozart (7+)

24 februari

Zus van Mozart is een sprankelende muzikale voorstelling over een leven in en naast de spotlights. 

Wat een feest, OBA bestaat 100 jaar!

Hoera, de OBA is 100 jaar

Wat een feest, de OBA bestaat 100 jaar in 2019! Dat vieren we vanaf 8 februari 100 dagen lang. Ook in de voorjaarsvakantie.

De 100-jarige man die uit het raam klom

de 100-jarige man die uit het raam klom - spannend familietheater

Luister tijdens deze spannende familievoorstelling naar de wonderlijke avonturen van de 100-jarige Allan Karlsson, die op een dag uit het raam van het bejaardenhuis stapt. 

Kunstworkshop (4+)

Kunstworkshop voor kinderen in de OBA

Plof neer in het Mega Voorleesbed naast kinderboekenschrijfster en illustratrice Sanne te Loo! Ze leest voor uit haar boeken en geeft een kunstworkshop.

Voorlezen

Ook voor jonge lezers valt er in de OBA veel te beleven. Zo wordt er ook tijdens de vakantie voorgelezen voor peuters, kleuters en kinderen tot 8 jaar. 

top 10 | Eropuit!

een top 10 met boeken vol tip en activiteiten voor Amsterdamse kinderen die een mooi alternatief kunnen zijn voor schermtijd

Kinderen grijpen het liefst naar hun games of mobieltjes. Hoe houd je de schermtijd deze vakantie binnen de perken? Door leuke alternatieven aan te bieden!

speciale site voor kinderen

Ben je op zoek naar een goed boek, informatie voor een spreekbeurt, filmpjes of heb je zin om iets bij de OBA te doen? Ga dan naar OBAjunior.nl, een nieuwe website van de OBA speciaal voor kinderen.

ga naar obajunior.nl