Voorjaarsvakantie

Beleef de voorjaarsvakantie in de OBA!

15 t/m 23 februari 2020

De voorjaarsvakantie komt eraan! Weet jij al wat je gaat doen? Kom langs voor de leukste activiteiten in Amsterdam, leen een familiefilm, (voorlees)boek, speel een game of doe mee met een workshop. Tijdens de vakantie is er van alles te doen bij de OBA, voor jong en oud. Bekijk hier alle tips.

 


Kom naar het Leesfeest in de OBA!

leesfeest

Tijdens het OBA Leesfeest brengen we een ode aan lezen en verhalen! Met voorstellingen en activiteiten in OBA-vestigingen door de hele stad. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ik schilder mijn dans, ik dans mijn schilderij (4+)

Ik schilder mijn dans, ik dans mijn schilderij

Dans, schilder en leer spelenderwijs Spaanse woorden over het bos en de dieren. Een workshop van Instituto Cervantes in het kader van het Huis van Alle Talen.

Junior Lab: Kinderkunstworkshop (7+)

Junior Lab: Kinderkunstworkshop

Doe mee aan de workshop collagetechniek rond het wereldberoemde boek Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle! Aangeboden door Ateliers Westerdok.

Luister naar De Waanzinnige Podcast

De Waanzinnige Podcast

Even geen zin om naar buiten te gaan? Met De Waanzinnige Podcast krijg je de tips voor de beste, leukste en spannendste boeken gewoon thuis op de bank!

Speel met apps in het Cinekid AppLab

Cinekid AppLab

Op de jeugdetage van OBA Oosterdok staat het Cinekid AppLab, waar je een selectie van bijzondere, oogstrelende en prijswinnende apps kunt uitproberen.

NewTechKids x Maakplaats 021 Voorjaarsbootcamp

Maakplaats 021

Tijdens de Voorjaarsbootcamp leren kinderen van 8-12 jaar hoe ze robots en technische prototypes moeten ontwerpen, bouwen en programmeren. Het thema: Lost in Space

OBA Junior

Ben je op zoek naar een goed boek, informatie voor een spreekbeurt, filmpjes of heb je zin om iets bij de OBA te doen? Ga dan naar OBAjunior.nl, een nieuwe website van de OBA speciaal voor kinderen.

ga naar obajunior.nl