De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Kinderboekenweek

Kinderboekenweek 2021: worden wat je wil

6 oktober t/m 17 oktober

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Word jij later astronaut, dokter of kok… of misschien wel een bekende zangeres, voetballer of YouTuber? Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!


Doe je mee met de Leesweken van de Kinderjury?

Kinderjury Leesweken 2021 3 maart tot en met 9 me

Van 3 maart tot en met 9 mei zijn de Leesweken van de Kinderjury, de lezersprijs van de Kinderboekenweek. Lees mee en stem op je favoriete kinderboeken, dat kan van 10 tot en met 17 mei. Op 23 juni worden de winnaars bekend gemaakt. 

Om je een eindje op weg te helpen, delen we op deze website vanaf 3 maart Tiplijsten met de beste boeken uit 2020. Ze zijn allemaal te leen bij de OBA!