Hulp bij huiswerk en studeren

Hulp bij huiswerk en studeren

Ook voor hulp bij het maken van je huiswerk of begeleiding bij je studie kun je bij de OBA terecht. We werken met diverse partners samen om leren een stukje makkelijker en leuker te maken. Ontdek de verschillende mogelijkheden en ontwikkel samen met de OBA je talent. Hulp bij huiswerk en studeren start binnenkort, houd de site in de gaten voor data.


Stichting Studiezalen

Studeren en tegelijkertijd de wereld en jezelf ontdekken? De nieuwe, inspirerende locatie van stichting Studiezalen in OBA Mercatorplein is er speciaal voor mbo 4-, hbo- en wo-studenten. Naast studeermomenten organiseren we ook leuke studieavonden met lekker eten en inspirerende workshops.

Diversity Talks

lees meer over Diversity Talks en StudieHub

Doe mee met het gratis onderwijsprogramma StudieHub van Diversity Talks. Je wordt begeleid bij het maken van huiswerk of je krijgt hulp bij de voorbereiding op een toets. Ook kun je vragen stellen over de middelbare school of een vervolgopleiding. De begeleiding is gericht op scholieren in het voortgezet onderwijs. 

Combiwel

lees meer over Combiwel

Heb je wat extra hulp nodig op school? Dan is er schoolondersteuning van Combiwel. Deze Amsterdamse organisatie organiseert veel schoolactiviteiten en biedt in samenwerking met de OBA schoolbegeleiding aan. Speciaal voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Meld je aan voor de Weekend Academie

Ben je brug- of 2e-klasser? Dan kun je gebruikmaken van de Weekend Academie in de OBA. Je gaat aan de slag met je huiswerk en leert je studievaardigheden vergroten. Begeleiders helpen bij het maken van huiswerk en het ontwikkelen van passende leervaardigheden.

ik doe mee met de Weekend Academie