Hulp bij huiswerk en studeren

Hulp bij huiswerk en studeren

Ook voor huiswerkbegeleiding of begeleiding bij je studie kun je bij de OBA terecht. We werken samen met onze partners om leren makkelijker en leuker te maken. Ontdek de verschillende mogelijkheden en ontwikkel samen met de OBA je talent.


Stichting Studiezalen

Studeren en tegelijkertijd de wereld en jezelf ontdekken? De nieuwe, inspirerende locatie van stichting Studiezalen in OBA Bos en Lommer is er speciaal voor mbo 4-, hbo- en wo-studenten. Naast studeermomenten organiseren we ook leuke studieavonden met lekker eten en inspirerende workshops.

Diversity Talks

lees meer over Diversity Talks en StudieHub

Doe mee met het gratis onderwijsprogramma StudieHub van Diversity Talks. Je wordt begeleid bij het maken van huiswerk of je krijgt hulp bij de voorbereiding op een toets. Ook kun je vragen stellen over de middelbare school of een vervolgopleiding. De begeleiding is gericht op scholieren in het voortgezet onderwijs. 

Combiwel

lees meer over Combiwel

Heb je wat extra hulp nodig op school? Dan is er schoolondersteuning van Combiwel. Deze Amsterdamse organisatie organiseert veel schoolactiviteiten en biedt in samenwerking met de OBA schoolbegeleiding aan. Speciaal voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.