OBA School

OBA School

Maak kennis met ons aanbod

De OBA biedt speciale programma’s, producten en diensten voor kinderdagverblijven, voorscholen en andere educatieve instellingen aan onder de naam OBA School. Een lidmaatschap is niet nodig, we vragen je wel om eenmalig een intentieverklaring te tekenen.

In de webshops vind je een ruim aanbod aan programma’s en collecties en advies voor professionals.

Wil je meer weten over een product of programma  van de OBA? Of heb je een andere vraag? bekijk de FAQ of neem contact op via school@oba.nl of bel 020-5230900.

vve

aanbod vve OBA School

Met de peuters naar de OBA? Boeken om voor te lezen in de groep? Inspiratie voor pedagogisch medewerkers? De OBA biedt programma’s, producten en diensten voor kinderdagverblijven, voorscholen en andere educatieve instellingen. 

primair onderwijs

aanbod po OBA School

Met de groep naar de OBA, programma’s in de Maakplaats of boeken voor in de klas of schoolbibliotheek? De OBA biedt speciale programma’s, producten en diensten die aansluiten op het primair onderwijs. 
 

voortgezet onderwijs

aanbod vo OBA School

In de webshop vind je een ruim aanbod aan programma’s op het gebied van leesplezier en -bevordering, taal-ontwikkeling en digitale geletterdheid voor het voortgezet onderwijs.
 

middelbaar beroepsonderwijs

aanbod mbo OBA School

In de webshop vind je een ruim aanbod aan programma’s en collecties en advies voor het voortgezet onderwijs. Sommige programma’s hebben een beperkte capaciteit, daarom adviseren wij ruim van tevoren te bestellen. 

nieuwsbrief onderwijs

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor leerkrachten in het Primair Onderwijs. Met nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten en bijscholingsmogelijkheden. 
meld je hier aan

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten in het Voortgezet Onderwijs. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden. 
meld je hier aan

Ontvang 4 keer per jaar OBA-nieuws voor professionals in kinderdagverblijven en voorscholen. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals BoekStart en bijscholingsmogelijkheden. 
meld je hier aan