De OBA is in alle buurten thuis

Gepubliceerd op: 27 september 2023 21:40

Hoera! We hebben een spiksplinternieuwe merkcampagne. Met deze opvallende najaarscampagne, die je zowel online als offline kunt tegenkomen, willen we aan elke Amsterdammer laten zien dat je je thuis mag voelen in de bibliotheek. Er is een OBA in iedere buurt. En of je nu een bezoekje brengt aan één van die 28 vestigingen of gewoon even online snuffelt, je kunt overal kennismaken met een rijk en divers aanbod.

Met deze campagne willen we Amsterdammers op een laagdrempelige manier laten zien wat we als OBA te bieden hebben. Van knisperboekjes tot historische romans tot hulp bij online boodschappen doen en een inspirerende avond in het theater. Het hart van deze campagne ligt bij de gemeenschap. Bij alle Amsterdammers die op de foto schitteren met hun OBA-tas en in een persoonlijk verhaal vertelden wat de OBA voor hen betekent. Van buurthelden tot bekende gezichten tot geliefde collega’s.  

Neem ook eens een kijkje in onze vestigingen, ontdek nieuwe hobby’s of verstopte talenten, leer nieuwe verhalen kennen en ontmoet je buurtgenoten. Dat mag allemaal in jouw buurtbibliotheek.  

Word je lid bij de OBA? Dan krijg je in de periode van 25 september tot 25 oktober een OBA-tas cadeau. En dat lid worden is zo gebeurd. Zo loop je voor je het weet met een tas vol boeken naar huis. Voor jongeren tot en met 18 jaar is ons lidmaatschap ook nog eens gratis. Zien we je snel?

ontdek meer