We zijn weer open!

Gepubliceerd op: 20 mei 2021 08:30

Hoera! De deuren van de OBA-vestigingen staan per donderdag 20 mei weer wagenwijd open. Wij zijn heel blij dat we weer publiek mogen verwelkomen. Hopelijk zien we je snel!

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we nog niet alle services aanbieden en hebben we aangepaste openingstijden

Boeken en andere materialen lenen en inleveren kan met gebruik van een mandje. Je kan weer fijn op je gemak zelf op zoek naar mooie boeken, dvd’s, cd’s, luisterboeken en bladmuziek en je laten inspireren door onze collectie. 

Als middelbare scholier of student mag je weer komen studeren als je vooraf online reserveert. Activiteiten zijn ook toegankelijk met een reservering. 

Het terras van restaurant Babel in OBA Oosterdok is open. Om dit te vieren, serveren we pizza’s voor maar €5,-. In OBA Postjesweg bieden we take away. Onze andere horeca en ook de kranten- en tijdschriftenkasten en leestafels zijn nog gesloten. Toiletten zijn wel open.

We doen ons best om jouw bezoek aan de OBA zo prettig en veilig mogelijk te maken door de vestigingen goed schoon te houden en te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn. Help je mee? Dit zijn de maatregelen op een rijtje:

Ter voorbereiding op je bezoek aan de OBA

  • doe voordat je naar de OBA komt deze gezondheidscheck. Heb je een van deze vragen met ‘ja’ beantwoord? Kom dan nu niet. Als je alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, ben je van harte welkom. 
  • lees de coronamaatregelen die gelden binnen de OBA.
  • voor studeren en het bezoeken van activiteiten maak je vooraf online een reservering. We zijn verplicht jouw persoonsgegevens te registreren. 

Hopelijk tot snel!