Duik in de poëzie bij de OBA

Gepubliceerd op: 28 januari 2016 15:33

De Poëzieweek is vandaag begonnen. Tijdens dit jaarlijkse poëziefeest organiseert de OBA een keur aan activiteiten.

De poëzieweek wordt georganiseerd om zo veel mogelijk mensen in aanraking te brengen met gedichten. Onder het motto Jaren die druppelend versmelten wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan herinneringen. Ook bij de OBA.

Wat is er te doen?

De dichters Ted van Lieshout, Hester Knibbe en Miriam Van Hee zijn te gast. Rop Janze komt naar een aantal vestigingen met zijn Poëziejukebox (u vraagt, hij draait). Er zijn workshops gedichten schrijven door Sieneke de Rooij en Wilma van den Akker. En de jaarlijkse bundel van het Open Podium wordt gepresenteerd.

Er is nog meer. Bekijk het volledige overzicht van de activiteiten in de agenda. Wilt u een van onze activiteiten bijwonen? Reserveer online of vraag aan de balie van de OBA-vestiging naar de mogelijkheden.

Meenemen

In alle OBA-vestigingen zijn gratis poëziekaarten verkrijgbaar. In de boekwinkel ontvangt u tijdens de Poëzieweek het poëziegeschenk cadeau. Het is dit jaar geschreven door de Vlaamse dichter Stef Hertmans en heet Neem en lees.
 

Lenen kan ook

Geen zin in een activiteit, maar wel in poëzie? U kunt natuurlijk ook gedichtenbundels bij ons lenen. Niet alleen in de vestigingen, maar ook als e-book.