Feestelijke heropening OBA Osdorp

Gepubliceerd op: 2 december 2019 14:52

OBA Osdorp is na de verbouwing weer open voor bezoekers. Er worden nu nog laatste werkzaamheden uitgevoerd. Op donderdag 12 december heten we iedereen van harte welkom om het vernieuwde Osdorp te komen bekijken. ’s Middags tussen 16.00 en 17.30 uur is er een speciale buurtborrel.

Nieuw: Maakplaats 021 Osdorp

In de afgelopen weken hebben we een nieuwe Maakplaats gebouwd, de 8e in Amsterdam. De Maakplaats wordt op donderdag 12 december om 16.00 uur feestelijk geopend (inloop vanaf 15.30 uur). Daarna kunnen jong en oud een workshop solderen volgen.

Nieuw: samenwerkingspartner: TechGrounds

We vieren op 12 december ook dat we OBA Osdorp delen met onze nieuwe partner TechGrounds. Dit is een gratis programmeerschool waar mensen uit de wijk zichzelf kunnen opleiden tot programmeur, getraind worden in ICT-vaardigheden en/of hun ideeën uitwerken voor een eigen bedrijf. ’s Morgens tussen 11.00 en 12.00 uur is de officiële presentatie van TechGrounds. 

Nieuw: uitgebreider Leef en leerpunt

In het verbouwde OBA Osdorp is het Leef en leerpunt ook aangepast. Dit punt is er voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, rekenen of de computer gebruiken. Er staan zes oefenpc’s, er is ruimte om elkaar te ontmoeten bij activiteiten als het Taalcafé of de Leesclub Makkelijk Lezen. Alle informatie is eenvoudig te vinden in de speciale Leef en leerkar.