OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Gratis loopbaangesprek in OBA Oosterdok en OBA Bijlmerplein

Gepubliceerd op: 29 januari 2020 13:13

Op OBA Oosterdok en OBA Bijlmerplein krijg je gratis loopbaanadvies en advies over werk en scholing! De arbeidsmarkt is volop in beweging. Door bijvoorbeeld automatisering veranderen en verdwijnen banen. Maar er komt ook nieuw werk bij. Kom naar “De Werkvloer” van House of Skills; naar een loopbaan spreekuur of maak een afspraak met een loopbaancoach en krijg hulp bij het ontdekken welk werk het beste bij jou en je skills past. Je vindt House of Skills op de eerste etage in OBA Oosterdok en in OBA Bijlmerplein. Vanaf juni vorig jaar is er door ruim 400 mensen gebruik van gemaakt.

Aanmelden voor een loopbaangesprek?


In OBA Oosterdok

Dat kan op verschillende manieren: via het aanmeldformulier op de website of door langs te komen op De Werkvloer, gevestigd op de eerste etage van OBA Oosterdok. Hier zijn informatiezuilen waar je je kunt aanmelden. 

In OBA Bijlmerplein
Kun je naar het loopbaanspreekuur

De Werkvloer is een initiatief van House of Skills, een samenwerkingsverband van alle gemeenten in de regio, bedrijven en onderwijsinstellingen. Zij willen dat mensen meer na gaan denken over hun (toekomstige) plek op de arbeidsmarkt. Die is namelijk door bijvoorbeeld automatisering volop aan het veranderen. Banen verdwijnen en veranderen, maar er komt ook nieuw werk bij. Op De Werkvloer ontdek je welke skills je hebt, en welke skills je nog moet leren om aan het werk te blijven.

Op De Werkvloer krijg je verder op toegankelijke en interactieve wijze:

  • Een beter en realistisch beeld van de huidige en toekomstige arbeidsmarkt.
  • Word je geïnformeerd over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en welke mogelijkheden er zijn om langdurig inzetbaar te zijn én te blijven.
  • Ontdek je welke stappen genomen moeten worden om dat te bereiken.

House of Skills, voor een toekomst die werkt.

Samenwerkingsverband House of Skills en de OBA

De filosofie van de OBA 'het versterken van de culturele en maatschappelijke ontwikkeling van mensen' sluit goed aan bij de doelen van House of Skills. Daarom is er op 12 juni 2019 een samenwerkverband gesloten waarin is afgesproken dat De Werkvloer tot in ieder geval eind 2020 op de eerste etage gevestigd zal zijn. Naar verloop van tijd wordt gekeken of het een vervolg gaat krijgen.

Meer weten?

Bekijk de website van House of Skills, of neem contact op met Ronald Koen, Communicatie & PR, House of Skills. Ronald is te bereiken op: 06-53 88 03 55 | r.koen@amsterdam.nl.