Herfstvakantie in de OBA

Gepubliceerd op: 11 oktober 2017 12:30

Een fantasiebeest maken, lachen bij de beste voorstellingen en leren coderen... Wat ga jij deze herfstvakantie doen?

Avonturenverhalen met Curt Fortin (6+)

In de herfstvakantie leest acteur en presentator Curt Fortin eerst een stukje voor uit zijn eigen boeken. Daarna ga je op avontuur, op zoek naar je eigen verhalen en fantasie.

Voorlezen en knutselen (3+)

In bijna alle OBA-vestigingen wordt er wekelijks voorgelezen aan kinderen vanaf 3 jaar. Soms wordt er na afloop ook nog geknutseld! 

Codeteam (12-18 jaar)

Leer werken met de programmeertaal Python. Als je de basis onder de knie hebt, ga je aan de slag met je eigen project of game.

Sollicitatiemiddag (9-11 jaar)

Kom jij graag in de OBA, ben je tussen de 9 en 11 jaar oud én zit jij vol goede ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou! De OBA heeft namelijk een nieuwe kinderdirecteur en een team van OBA Onderzoekers nodig!

Wil jij solliciteren op één van deze OBA Junior Jobs, maar vind je het maken van een sollicitatievideo lastig? Of wil je een sollicitatiegesprek oefenen? Wij helpen je graag tijdens de sollicitatiemiddag bij jou in de buurt!

Graaf Rucola (5+)

Op donderdag 26 oktober is de voorstelling Graaf Rucola in twee vestigingen te zien! Beleef mee hoe de grappige meneer B. er elke keer weer in slaagt om de grootst mogelijke problemen te veroorzaken en…op te lossen. Ook als hij ineens een wel heel bijzondere buurman heeft.

Bibliobios (3+ en 6+)

Ieder weekend bekijk je in de Centrale OBA de mooiste kinderfilms. Op zaterdagmiddag voor kinderen vanaf 6 jaar, op zondagmiddag voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lenen, lezen, films kijken, gamen...

Bij de OBA kun je natuurlijk ook komen lenen! Boeken, films, games... er is zoveel keuze dat die herfstvakantie nooit saai zal zijn!

Ben je nog geen lid? Iedereen tot 19 jaar kan gratis lid worden en leent boetevrij. 

Fijne vakantie!