Het Muizenhuis gaat verhuizen

Gepubliceerd op: 29 maart 2018 11:20

Het Muizenhuis gaat verhuizen naar de voorkant van de jeugdetage van de Centrale OBA. Daarom is het van dinsdag 10 april t/m woensdag 18 april even niet te bezichtigen voor publiek.

Op de nieuwe plek kunnen kinderen straks ook van bovenaf bekijken wat er zich allemaal afspeelt in het beroemde huis van Sam en Julia. Ze kunnen dit straks doen vanaf de nieuw gebouwde tribunetrap, die speciaal ontworpen is om meer lees-, zit- en speelplekken te maken. 

Echte Muizenhuis-fans kunnen ondertussen wel gewoon terecht bij de winkel en werkplaats van Het Muizenhuis in de Jordaan. Daar staan decors die speciaal gemaakt zijn voor de Muizenhuis-boeken. Ook is er te zien hoe het Muizenhuis gemaakt wordt en kan je vragen stellen aan de makers. Kijk voor meer informatie op hetmuizenhuis.nl

OBA Bouwt

De Centrale OBA is aan het verbouwen en ook de jeugdetage wordt verbouwd om straks nog meer lees- en speelplezier te kunnen bieden. De jeugdetage is vanwege de werkzaamheden van dinsdag 10 april t/m vrijdag 13 april vanaf 18.00 uur gesloten.