Hoera, de eerste Maakplaatsen gaan weer open!

Gepubliceerd op: 4 juni 2020 17:08

Het heeft even geduurd, maar het goede nieuws mag eindelijk met jullie gedeeld worden: vanaf 15 juni gaan de eerste Maakplaatsen weer voorzichtig open!

De afgelopen tijd hebben jullie je makerskills en uitvindersbrein thuis kunnen inzetten met onze webinars, maakvideo’s en instructables. Jullie hebben je dus niet hoeven vervelen. Jullie deden mee met de Corona Challenge, stelden onze Maakplaatscoaches vragen over tinkeren, programmeren en 3D-ontwerpen en bouwden zelfrijdende auto’s en plantboomhutten. Maar er gaat natuurlijk niks boven werken in de échte Maakplaatsen. 

We kunnen niet wachten om onze jonge makers weer te mogen ontvangen en hebben een corona-proof plan uitgedacht om weer te kunnen starten met 3D-printen, ontwerpen, stadmaken, lasersnijden en programmeren. 

In de week van 15 juni openen de deuren van vijf van onze locaties. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en kunnen daarom per Maakplaats 6 tot 8 deelnemers toelaten. Meld je dus snel aan als je mee wilt doen!

Dit zijn de locaties die weer open gaan:

  • Maakplaats 021 Javaplein – donderdagmiddag 
  • Maakplaats 021 Osdorp – woensdagmiddag 
  • Maakplaats 021 Reigersbos – dinsdag- en woensdagmiddag 
  • Maakplaats 021 Slotermeer – dinsdagmiddag 
  • Maakplaats 021 Waterlandplein – woensdagmiddag 

Tijd: van 14.30 tot 16.00 uur

Aanmelden: maakplaats@oba.nl

Houd onze website goed in de gaten, want het belooft een spannende zomer te worden voor al onze makers die dit jaar thuis vakantie vieren. 

We hopen jullie snel te zien!