Je bent wat je leest

Gepubliceerd op: 30 oktober 2018 15:02

De campagne Nederland Leest van het CPNB gaat weer van start en is heel november gewijd aan het thema ‘Voeding’. Tijdens Nederland Leest worden leden en bezoekers van de OBA getrakteerd op het geschenkboek ‘Je bent wat je leest’.

In dit gratis boek staan informatieve, smaakvolle en dwarse bijdragen van vijf culinaire kopstukken, zoals Ronald Giphart, Pierre Wind en Rosanne Hertzberger. Kortom, een verfijnd menu van fictie, non-fictie, spanning, wetenschap en heerlijke recepten om thuis uit te proberen.

Iedereen mag meelezen

Van het geschenkboek is ook een e-book beschikbaar en een Grote Letter-editie, speciaal voor mensen met verminderd zicht. Op vertoon van de OBA-pas krijgen leden het boek cadeau. Niet-leden wordt gevraagd de online vragenlijst in te vullen. Zij kunnen daarna met de bevestigingsmail hun gratis boek ophalen.

Nog een smakelijke campagne

Van 10-18 nov organiseert de CPNB nog een smakelijke campagne; de kookboekenweek 2018. Lees hier over de smakelijkste selectie kookboeken met tips en recepten om je vingers bij af te likken.