OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Kick-off Ouderen in de Wijk in OBA Buitenveldert

Gepubliceerd op: 30 mei 2017 16:25

Per 1 juni start op OBA Buitenveldert het project Ouderen in de Wijk. De OBA-medewerkers willen graag samen met ouderen zelf én partners in de wijk het aanbod voor ouderen in hun wijk versterken.

U bent welkom op donderdag 1 juni 2017

10:00-10:15 Inloop

10:15-11:00 Feestelijke aftrap met interviews (o.a. Sebastiaan Capel - voorzitter stadsdeel Zuid) door Martin Berendse (OBA-directeur), informatiemarkt, live muziek, koffie & gebak

11:00-12:15 Lezing Het ronder dan ronds orkest (Buitenveldertse Ochtend)

12:15-12:45 (Live) muziekbingo met leuke prijzen, infomarkt en kennismaken met gastvrouwen en gastheren van Ouderen in de Wijk

Tijdens de kick-off in Buitenveldert laten we zien en horen wat we kunnen bieden voor de ouderen in samenwerking met verschillende wijkorganisaties, en met de ouderen zelf. In 2016 is de OBA gestart met Ouderen in de Wijk in Banne en Spaarndammerbuurt, vervolgens Molenwijk en nu is de beurt aan Buitenveldert.

Op deze locatie starten we met een ouderenochtend op de donderdagen van 10.00-12.00 uur. De donderdagochtenden gebruiken we voor interessante lezingen, activiteiten, cultuur en prettige gesprekken. Altijd met koffie/thee en iets lekkers. En natuurlijk hopen we snel uit te kunnen breiden met een mooi programma voor 65-plussers uit de wijk.

Wij heten u van harte welkom op onze feestelijke opening in de OBA Buitenveldert. Het is prettig als we weten of u komt: stuur svp een mail naar ouderenindewijk@oba.nl.