Lekker lang lenen in de vakantie

Gepubliceerd op: 12 juni 2018 15:55

In de zomermaanden gaat het vakantielezen bij de OBA van start: van 7 juli tot en met 19 augustus leen je als OBA-lid alle materialen meteen voor zes weken.

Je kunt 10 materialen tegelijk lenen. Dat kunnen boeken zijn, maar natuurlijk ook dvd’s, cd’s, games of bladmuziek. Dit geldt voor ieder OBA-lid inclusief OBA Junior en alle abonnementsvormen. Ga je eerder of later op vakantie en wil je je materialen ook voor zes weken lenen? Vraag dan aan één van onze medewerkers of zij het alvast voor je verlengen.

Vind inspiratie bij de OBA

Ben je op zoek naar leestips? De OBA-webredactie maakt wekelijks een top 10 met de mooiste boeken van altijd actuele thema’s. Kijk voor alle top 10’s van de afgelopen tijd snel op oba.nl/leestips.  

Maak kans op een OBA Shopper

Met jouw vakantiekiekje een OBA Shopper verdienen? Stuur vóór 2 september je leukste vakantiefoto waarop je OBA-boek te zien is (o.v.v. ‘Zomerlezen’) naar marketing@oba.nl. De 3 leukste foto’s delen wij op onze Facebook-pagina en/of op Instagram. Je krijgt er dan een mooie OBA Shopper (zie foto) voor terug. Handig toch?