Lekker veel lenen in de vakantie

Gepubliceerd op: 4 juli 2017 15:54

In de zomermaanden gaat het vakantielezen bij de OBA van start: van 21 juli tot en met 21 augustus leen je alle materialen meteen voor zes weken.

Je kunt 10 materialen tegelijk lenen. Dat kunnen boeken zijn, maar natuurlijk ook dvd’s, cd’s, games of bladmuziek. Dit geldt voor alle leden, ook voor OBA Junior!

Ga je eerder of later op vakantie en wil je je materialen ook voor zes weken lenen? Vraag dan aan één van onze medewerkers of zij het alvast voor je verlengen of verleng ze via de OBA-app.

Inspiratie

Omdat het zo fijn is om boekentips uit te wisselen en lijstjes je kunnen inspireren om weer eens iets nieuws te proberen, stelt de OBA deze zomer de ultieme Top 25 vakantieleeslijst samen.

Wil je meedoen en jouw leeslijstje voor de zomer delen met de rest van Amsterdam? Stuur dan je leestips via Instagram, Facebook of Twitter ovv #vakantielezen en tag de OBA door @obamsterdam te gebruiken. Onder de inzendingen worden fijne OBA-tassen verloot. Benieuwd of jouw tips in de top 25 terecht zijn gekomen? Op maandag 24 juli wordt de ultieme zomerleeslijst gepubliceerd op oba.nl.