Muziek in de OBA: Weet wat er speelt

Gepubliceerd op: 9 oktober 2017 13:47

De OBA is niet alleen een plek waar je boeken kunt lezen en lenen, rustig kunt studeren en een gigantische verzameling kennis en inspiratie vindt. Er zit ook muziek in de OBA!

Lees hieronder over onze muziekprogramma's die zowel in de Centrale OBA als in de vestigingen plaatsvinden. Van klassiek tot muziek voor peuters, er is voor iedereen wel iets moois te horen!

Vrijdag Jazz

Een serie in samenwerking met de afdeling Jazz van het Conservatorium van Amsterdam (CvA). Studenten luiden het weekend swingend in vanaf het podium in de entreehal Centrale OBA. Vrije inloop. 

Familieconcerten in Cinétol

Tot en met december verzorgen studenten van het Conservatorium Amsterdam, korte familieconcerten. Geniet met het hele gezin elke eerste zaterdag van de maand van de prachtige akoestiek van OBA Cinétol. De muzikale stukken starten stipt om 13:00 uur en duren 30 minuten.  Hierna vertellen de studenten nog kort iets over het stuk of over hun instrument.

Zondagochtendconcert CvA

Begin de zondagochtendconcert met licht klassiek! Conservatorium studenten treden op in de entreehal van Centrale OBA. Kijk in de agenda voor meer details over welke studenten er komen spelen op welk instrument.

Brunchconcert In Belcampo

Een keer per maand wordt er op zondag in Café Belcampo in de Hallen een gratis brunchconcert georganiseerd, waarbij muziek uit alle windstreken ten gehore wordt gebracht!

MEMO Cultuur voor kleintjes

Muzikanten van MEMO Cultuur voor kleintjes laten baby’s en peuters prachtige muziek horen, zien en voelen. Op speelse wijze worden de jongste kinderen uitgedaagd om actief mee te doen, goed te luisteren en écht te reageren.

 

 

Afbeelding bij Familieconcerten Cinétol: Cover van het prentenboek: Anna en haar lieve familie