OBA Junior Vakantietas

Gepubliceerd op: 28 mei 2018 16:13

Jullie gaan met vakantie, maar welke boeken moeten er nou mee? De OBA helpt met kiezen en zet een persoonlijke en goedgevulde vakantietas voor je klaar. De vakantietas is er voor schoolkinderen vanaf groep 3 tot en met 8.

De zomervakantie is de perfecte tijd om lekker lang te lezen en te genieten van mooie verhalen. Eén probleem: de OBA staat vol interessante boeken. Welke moet je kiezen? Kies daarom niet zelf, maar laat je verrassen door de OBA. Je krijgt een leuk OBA-rugtasje cadeau en mag de boeken tot en met maandag 3 september lenen, handig toch? 

Hoe werkt het?

Kom naar één van de 26 OBA-vestigingen, bij de balie ligt een verlanglijstje met vragen over je vakantiebestemming, hobby's en interesses. Daarmee krijgen de OBA-medewerkers een beter idee van wat jij leuk vindt. De lijst kun je vanaf 1 juni invullen en mag je tot 7 juli inleveren.

Aan de slag

Na het inleveren van je verlanglijst gaat de OBA-medewerker aan de slag. Die kiest vijf mooie boeken of andere materialen en stopt ze in de tas. Vanaf vrijdag 20 juli staat de vakantietas klaar en kan het lekkere luie lezen beginnen. Wees er trouwens wel snel bij, want op is op.