OBA Kinderboekenweekfeest ‘Op reis naar Parijs’

Gepubliceerd op: 6 september 2019 12:38

Kom naar het OBA Kinderboekenweekfeest in OBA Oosterdok op zondag 13 oktober. De jeugdetage is omgetoverd in hartje Parijs. Je reist van metrostation naar metrostation om van alles te beleven.

Doe mee met een stempelworkshop van Gertie Jaquet en stempel er op los met croissants, bussen en nog veel meer. Kom naar de vertelvoorstelling ‘Tour de Gaston’ of ontwerp je voertuig van de toekomst in Maakplaats 021. Luister naar de leukste voorleesverhalen voorgelezen door Alliance Française in de ‘Eiffeltoren’. Bewonder de exposities van Joëlle Jolivet (Hier in Parijs) en Enzo Perez-Labourdette (Paul Poiret- Dromen van de Oriënt). Ook Cinekid en De Amsterdamse Boekhandel (mét signeersessies) vieren het feest mee.

Illustrator Enzo Pérès-Labourdette maakt een live-painting van de gekste voertuigen die kinderen mogen verzinnen. Er is ook een feestelijke onthulling van het meterslange kunstwerk van illustratoren Philip Hopman en Laurent Corvaisier, gemaakt in Parijs tijdens de culturele uitwisseling Paris-Amsterdam Rendez-Vous 2019. 

Zondag 13 oktober, 12.00-16.00 uur
OBA Oosterdok, jeugdetage

Reis mee!

Bekijk hier het hele programma met alle metrohaltes en vertrektijden.

Toegang: tickets voor de vertelvoorstelling Tour de Gaston en de Stempelworkshop van Gertie Jaquet zijn online te bestellen. De overige programma’s zijn vrij toegankelijk.