De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

OBA-leden gezocht voor rubriek in Bibliotheekblad

Gepubliceerd op: 17 maart 2021 15:44

Voor de rubriek ‘Wat leest de Bibliotheekbezoeker?’ is Bibliotheekblad op zoek naar OBA-leden die een korte recensie willen schrijven over een boek dat ze bij hun bieb hebben geleend. Vind jij het leuk om iets te vertellen over je lievelingsboek, ben je niet bang om met een foto in het blad te staan en wil je kans maken op een boekenbon ter waarde van €25? Doe dan mee!

Let op: mensen die al een keer eerder een bijdrage geschreven hebben en medewerkers van uitgeverijen of bibliotheken zijn van deelname uitgesloten. Het kan even duren voor je bijdrage wordt gepubliceerd.

Alle bibliotheekleden die nog niet eerder met een recensie in het blad hebben gestaan mogen meedoen. 

Meedoen?

Stuur een mail naar menno.goosen@bibliotheekblad.nl waarin je vermeldt dat je deel wilt nemen. Je ontvangt dan een uitgebreide instructie waarin staat waaraan je recensie moet voldoen en hoe je die inlevert.