OBA Live is terug

Gepubliceerd op: 21 januari 2016 16:32

OBA Live is terug van weggeweest. Vanaf volgende week woensdag presenteert Theodor Holman iedere veertien dagen zijn culturele talkshow vanuit OBA Javaplein.

U bent weer van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn. Lukt dat niet? Geen probleem, de OBA zendt OBA Live uit via livestream op deze website. Na afloop kunt u het programma ook on demand terugkijken.

Rutger Vahl

Theodor Holman bijt op woensdag 27 januari om 17.00 uur in OBA Javaplein het spits af met historicus en biograaf Rutger Vahl. Zij gaan in gesprek over zijn boek Xandra Brood. Rock-'n-Roll Widow, over de samenwerking met Xandra Brood en over het leven dat Xandra en Herman geleid hebben. Verder zijn ook te gast filmjournalist Gawie Keyser (Groene Amsterdammer) en literair publicist Onno Blom (schrijft biografie van Jan Wolkers).

Hoe zat het ook alweer?

Vanaf 2008 presenteerde Holman het programma OBA Live driemaal in de week vanaf de vierde étage van de Centrale OBA. Het werd rechtstreeks uitgezonden op NPO radio 5, maar dat bleek vanaf 2016 niet langer mogelijk. Gelukkig kon OBA Live in een nieuwe vorm worden voortgezet

Foto: Wil Groenhuijsen