Iedere maand een stapel favoriete boeken, cd’s of films thuis?

Gepubliceerd op: 21 juli 2020 15:50

Zou u het fijn vinden om iedere maand een eigen vertrouwde vrijwilliger thuis te ontvangen, die een stapel fijne boeken, films, cd’s of luisterboeken uit de OBA voor u meebrengt? 

Dan is OBA Maatje iets voor u!

U maakt kennis met een OBA Maatje-vrijwilliger. Klikt het, dan komt uw eigen vertrouwde OBA Maatje eens per maand gezellig langs en brengt een pakket mee dat is samengesteld volgens uw wensen.

Hoe werkt het?

Als OBA-lid kunt u zich aanmelden door een mail met uw naam, adres en telefoonnummer te sturen naar obamaatje@oba.nl. U kunt ook bellen naar 020 - 52 30 900. Een medewerker van de OBA neemt dan contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. 

Bent u nog geen OBA-lid?

Schrijf u dan eerst in:

ga naar het inschrijfformulier

Ik wil OBA Maatje worden

Als OBA Maatje vrijwilliger word je gekoppeld aan een aan huis gebonden thuislezer(s). Een OBA Maatje gaat minimaal eens per maand bij een vaste thuislezer op bezoek met een stapel boeken, films, cd’s en/of luisterboeken.

Als vrijwilliger ben je bij voorkeur voor minstens één jaar verbonden aan een thuislezer. Om te zorgen dat vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren, organiseert de OBA een aantal keer per jaar een vrijwilligersbijeenkomst. Hier worden relevante thema’s behandeld en worden tips en inzichten met elkaar gedeeld. En natuurlijk een mooie bijkomstigheid: als vrijwilliger ontvangt je een gratis lidmaatschap van de OBA!

Aanmelden

Wil jij een aan huis gebonden thuislezer elke maand verblijden met leuke stapel boeken en samen een band opbouwen? Meld je dan aan als OBA Maatje.

bekijk hier alle vrijwilligersvacatures