Vanaf zondagavond 20:00 uur tot maandagochtend 10:00 uur vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan ons bibliotheeksysteem. Daardoor kunnen onderdelen van de website, zoals 'Mijn omgeving', tijdelijk beperkt of niet beschikbaar zijn.

OBA Molenwijk wordt verbouwd en krijgt een horecavoorziening

Gepubliceerd op: 10 augustus 2022 10:15

Vanaf september wordt OBA Molenwijk verbouwd. Er ligt een mooi plan om het pand onderhanden te nemen. De belangrijkste aanpassing is een uitbouw waar een restaurant in komt. Meer details over het nieuwe restaurant volgen spoedig. We verwachten dat de verbouwing tegen het begin van 2023 klaar is.

Ook na de verbouwing blijft onze vestiging zich richten op de creatieve ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Voor iedereen in de wijk is OBA Molenwijk een plek om te studeren, werken en elkaar te ontmoeten.

Ben je lid van OBA Molenwijk? Dan hebben we voor jou de volgende extra's:

  • Geen transportkosten: Alle materialen die in OBA Molenwijk zijn geleend, kun je vanaf 4 september 2022 tot aan de heropening zonder extra kosten terugbrengen in een andere vestiging. Meld je hiervoor bij één van de OBA-medewerkers in de vestiging. 
  • Langer lenen: Je reeds uitgeleende boeken en overige materialen van OBA Molenwijk worden extra verlengd tot 1 oktober 2022, zodat je rustig de tijd hebt om deze materialen in één van de andere vestigingen in te leveren.
  • Klaarstaande reserveringen: Je klaarstaande reserveringen kun je ophalen in OBA Banne

Blijf onze site in de gaten voor updates over de verbouwing.

meer nieuws van de OBA