Pin & win een leenpas+

Gepubliceerd op: 13 februari 2014 13:00

Pin & win! Lever t/m eind maart uw pinbon van een betaling bij de OBA in, en maak kans op een jaarabonnement met Leenpas+. In elke OBA-vestiging kunt u uw pinbon aan een kaartje waarop u uw gegevens achterlaat vastmaken. Gooi het kaartje en de bon in de Pin & win-box, en wie weet ontvangt u in april bericht dat u de winnaar bent van een OBA Leenpas+.

de leenpas+

Met de Leenpas+ ter waarde van € 55,00 kunt u een jaar lang gratis boeken, luisterboeken en e-books lenen bij de bibliotheek. Daarnaast kunt u gebruik maken van internet en wifi in de bibliotheek en profiteren van 50% korting op kaarten voor OBA-activiteiten. De Leenpas+ bevat bovendien een tegoed waarmee u gratis tien cd's, dvd's, games of blu-rays kunt lenen, en waarmee u tien keer gratis mag reserveren.

OBA volledig cashless

Per 1 januari 2014 kunt u bij de OBA niet meer met contant geld betalen. In verband met de veiligheid worden alle OBA-vestigingen volledig cashless. Dat wil zeggen dat u in de bibliotheek niet meer met papier- of muntgeld kunt betalen. Ook de betaalautomaten in de bibliotheek worden begin 2014 vervangen door automaten met enkel een pinfunctie.

U kunt voortaan in de bibliotheek betalen met uw pinpas. OBA-leden kunnen daarnaast online in 'Mijn bibliotheek' met iDeal een tegoed op de OBA-pas zetten. Met dit tegoed kunt u vervolgens bijvoorbeeld uw boetes en leengeld betalen. Op deze manier kunnen ouders van jeugdleden bijvoorbeeld ook een tegoed op de pas van hun kind zetten of online boetes voldoen.

Heeft u vragen over deze verandering? De medewerkers in de bibliotheek helpen u graag.