De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Publicroam in de OBA

Gepubliceerd op: 2 maart 2021 08:00

In alle vestigingen van de OBA kunnen bezoekers gratis en veilig gebruik maken van het wifi-netwerk met behulp van publicroam. Dit bestaat naast het eigen wifi-netwerk OBA Wireless.

Wil je wifi in de OBA gebruiken? 

Gratis, makkelijk en veilig toegang tot internet

Met publicroam maak je één keer een account aan en daarna ga je overal automatisch en veilig online op alle locaties waar het netwerk beschikbaar is. Momenteel wordt publicroam op meer dan 50 plekken in Amsterdam aangeboden onder andere op gemeentelijke locaties, bij welzijnsorganisaties en buurtwerkkamers. En alle vestigingen van de OBA dus!

Gratis wifi op openbare locaties en in de openbare ruimte is niet altijd even veilig. Ook moeten gebruikers vaak bepaalde voorwaarden accepteren over het gebruik van hun data om toegang te krijgen tot internet. De gemeente Amsterdam maakt, samen met de OBA en andere partners in de stad, met publicroam wifi stadsbreed makkelijk en veilig toegankelijk voor alle Amsterdammers waarbij de privacy maximaal gerespecteerd wordt.